Hatte er prikken over i'et i styling

Skal man ha' hattehoved for at gå med hat? 🎩

Nej nej nej, Der er ikke noget er hedder "at have hattehoved". Du skal bare finde den rigtige hat! Der er selvfølgelig elementer der gør det nemmere at gå med almindelige hatte som fx størrelsen og hårlængde. Men det afgørende er selvfølgelig at man har en lyst til at bære hat. Og finder lige netop den hat der passer dig.

Tag nu fx i de gode gamle dage. Alle havde en hat. Hvad enten om det var en arbejdshat med et formål, eller om det var til at pynte sig op til et en begivenhed. Hatten er og bliver prikken over i’et i styling. Så brug det dog. 

Truckercap eller porkpie - hue eller Fedora. Samme type kan 100% bære alle disse hatte. Jeg går selv med alle typer! Men der er bare en forskel i udtryk fra dag til dag. Solen brænder om sommeren og der er en stor skygge funktionelt fantastik. Nogen gange vælger man sin hat fordi det er koldt.

Men igen, udtrykket og fornemmelsen af en høj-kvalitets-hat er ikke til at tage fejl af. Det er noget særligt. Og jeg har altid være helt vild med hatte. Mine bedsteforældre havde alverdens hatte til alle formål. Kasket til arbejderen og den store fine til fest. Mænd og damer. Alle hatte er det jeg har leget med som barn og elsket at arve. Jeg opfordrer på det kraftigste alle, at gå på opdagelse i denne dejlige verden af hovedbeklædning - og jeg lover der kommer flere og flere i shoppen. Hvad enden det er italienske flatcaps fra Shangri La, Cowboy-hatte fra Bailey eller Panama strå så er der hele tiden noget lækkert nyt og modeller og mærker du ikke troede kunne findes danske shops. Bare se her. 

--- Mvh Jacob "Jakes" Tjellesen...

foto: Jacob Tjellesen