Retur info

Dine varer skal returneres “ubrugt”. Du skal selvfølgelig prøve varen - men den skal helst ikke have brugsspor. 

Hent denne RETURLABEL og sæt den på din pakke. GLS kan printe i kiosken. Bare vis dem QR koden i info-mail på din mobil. 

Returseddel kan også godt mailes, så du slipper for at printe (til mail@jakesapparel.dk)

-------------

Hvis dit køb ikke var helt rigtigt, er det heldigvis nemt at sende retur. Du skal bare returnere varen til os senest 30 dage efter, du har modtaget den. Husk at oplyse ordrenummer eller navnet på den person, der har afgivet ordren. 

Det nemmeste og sikreste er at anvende vores GLS-pakkelabel. Det koster kun 38 DKK, som bliver trukket fra det beløb, du skal have retur (ved ombytning til en anden vare er labelen gratis). 

Du kan hente GLS-pakkelabel og returseddel lige her: RETURPORTAL

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for, at pakken når frem til os. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger vores pakkelabel, da pakken i så fald er forsikret og sporbar. Husk at gemme kvitteringen for indlevering!

Hvis du ikke ønsker at anvende vores label, skal du sende pakken til nedenstående adresse. Husk, at det er dig der bærer det fulde ansvar for at pakken når frem til os! Send pakken til:

Jake's Apparel Store Aps

Kjeld Tolstrups Gade 104 -106

8000 Aarhus C

Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.

 

Ombytning til anden vare eller størrelse

Hvis du vil ombytte til en anden vare eller størrelse kan du gratis anvende vores returlabel. Du kan ombytte på to måder:

1. Vi sender dig den nye vare, når vi har modtaget din returnering. Kontakt os evt. forinden, så vi kan reservere varen til dig. 

2. Du kan købe den nye vare på shoppen med det samme, hvis du vil være sikker på den ikke bliver udsolgt. Så returnerer vi beløbet for returvaren, når vi modtager den.

Hvis du ønsker at ombytte til en vare, der er dyrere end den returnerede vare, skal du anvende mulighed nr. 2.

Du kan hente returseddel og gratis pakkelabel på vores returportal:

RETURPORTAL

 

Returnering af en gave

Vi fører som udgangspunkt pengene til det kort, der blev brugt til at betale for ordren. Men hvis du ønsker det, kan vi i stedet sætte pengene ind på et gavekort, som sendes til din mail-adresse. Skriv på retursedlen, hvis du ønsker dette. Hvis du vælger denne løsning er trækker vi ikke de 38 DKK i returfragt.

RETURPORTAL

 

Returnering fra adresser i EU

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende den tilbage senest 30 dage efter modtagelse. Du skal selv betale returomkostningerne. Du er ansvarlig for pakken, indtil vi har modtaget den, så vi anbefaler, at du sender den som sporbar pakke og får en kvittering. Send pakken til:

Jake's Apparel Store Aps

Kjeld Tolstrups Gade 104 -106

8000 Aarhus C

 

Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.