Retur info

Dine varer skal returneres “ubrugt”. Du kan nemt beholde vare fra en forsendelse og kun returnere udvalgte varer. Du skal selvfølgelig prøve varen - men den skal helst ikke have brugsspor. 

Kun 42 kr for vores GLS service: (fratrækkes returbeløbet) - Printer er ikke nødvendig!

- HUSK KVITTERING FOR INDLEVERING -

Hent denne RETURLABEL her - Label kan printes i kiosken.

Bare vis dem QR koden fra den mail du modtager på din mobil efter oprettelse af retur.

-------------

Hvis dit køb ikke var helt rigtigt, er det heldigvis nemt at sende retur. Du skal bare returnere varen til os senest 30 dage efter, du har modtaget den.

Det nemmeste og sikreste er at anvende vores GLS-pakkelabel. Det koster kun 42 DKK, som bliver trukket fra det beløb, du skal have retur.

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for, at pakken når frem til os. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger vores pakkelabel, da pakken i så fald er forsikret og sporbar.

Hvis du ikke ønsker at anvende vores label, skal du sende pakken til nedenstående adresse. Husk, at det er dig der bærer det fulde ansvar for at pakken når frem til os! Send pakken til:

Jake's Apparel Store Aps

Kjeld Tolstrups Gade 104 -106

8000 Aarhus C

 

Ombytning til anden vare eller størrelse

Hvis du vil ombytte til en anden vare eller størrelse kan du anvende vores returlabel. Køb den str du ønsker at ombytte til på sitet.

Du kan hente returseddel og gratis pakkelabel på vores returportal: RETURLABEL 

 

Returnering af en gave eller ombyt til gavekort?

Vi fører som udgangspunkt pengene til det kort, der blev brugt til at betale for ordren. Men hvis du ønsker det, kan vi i stedet sætte pengene ind på et gavekort, som sendes til din mail-adresse. Skriv mail til os med den e-mailadresse der skal oprettes gavekort til, hvis du ønsker dette.

RETURPORTAL

 

Returnering fra adresser i EU

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende den tilbage senest 30 dage efter modtagelse. Du skal selv betale returomkostningerne. Du er ansvarlig for pakken, indtil vi har modtaget den, så vi anbefaler, at du sender den som sporbar pakke og får en kvittering. Send pakken til:

Jake's Apparel Store Aps

Kjeld Tolstrups Gade 104 -106

8000 Aarhus C

 

Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.