Om Jake's Apparel


Jeg har valgt at lave den mest personlige og unikke danske mode/lifestyle-webshop i Danmark!
Webshoppen står for en personligt udvalgt stil til folk, der er til lækkert design med respekt for de gode gamle dage, rå urbane kvarterer og en verden af klassisk kvalitet med et touch af vintage - blandet med benzin og havluft! Surf, rejs, “ride”!

Køb kvalitet! Smid mindre tøj ud! Behold det, du elsker. Og vil du ha' mere at elske, så er det her.

De brands, du finder i shoppen, er ikke noget, du ser i andre danske shops. Det er valgt med hjertet fra Californien, Texas, Australien, Frankrig og Italien. Og ALLE varer er i showroomet i Aarhus klar til at blive sendt ud hver dag.

Og vores nye showroom/shop midt i Aarhus' nye kvarter ved siden af Godsbanen er nu åbnet. Du kan prøve alt i alle størrelser og købe direkte i showroomet/shoppen. Som regel er showroomet åbent fra kl 10.00 - 17.00 på hverdage og kl 11.00 - 15.00 på lørdage. 

------

  Om JAKE:

"Kære kunde.
Jeg har de sidste 20 år arbejdet som mode-/film-fotograf og rejst verden rundt med mit arbejde i Merrild Studios. Især rejserne til Californien og New York og Italien har givet inspiration til, hvad jeg synes er god stil og kvalitet. Efter at have fotograferet og filmet for mange store danske modebrands (og meget andet) fik jeg selv lyst til at åbne min egen butik med den stil, jeg selv kan stå 100% inde for.  Dette er starten på et ny kapitel i mit liv. Og jeg/vi går 100% all in!


Jeg har altid været drevet af fart og stil - om det så er på skateboard, surfboard, motorcykel eller mountainbike, så skal der fart på. Men det er lige så meget den stemning, der eksisterer i de tre subkulturer, jeg er drevet af! For mig er stil aldrig ligegyldigt - det er personlighed.

Køb mindre billigt skrammel, som du alligevel ikke bliver glad for. Køb kvalitet! Det mest bæredygtige er at beholde sine ting længst muligt. Det er ideologien bag Jakes Apparel. Derfor er de varer, du finder i shoppen, designet til at blive brugt og slidt. Men ikke smidt ud. 

Jeg har fundet det bedste der ude og taget det med hjem.

Jeg havde en god snak med en ven om tøj og mode forleden. Vi blev hurtigt enige om at “mode” er ligegyldigt - men oplevelser, følelser og personlighed rocks! Når du køber tøj så vælg med hjertet og ikke hvad andre fortæller dig at købe. Køb ting der passer til dig og gør kun dig glad. Køb kvalitet der kan mærkes helt ind i sjælen! Lev livet og mærk hvilket fantastisk ride det kan være!

Jakes Apparel er en del af "Jake and Bird" der også ejer www.DressTheBird.dk

Dress the Bird er drevet af Jake's fantastiske kone Helle Bendsen - etableret i 2015. 


Mvh. Shop-ejer, fotograf, producer og instruktør…

Jacob “Jakes” Tjellesen

Jake's Apparel