Handelsbetingelser

Betaling

Jake's Apparel modtager følgende betalingsmidler: Dankort, Visakort, Mastercard, Anyday, Maestrocard og MobilePay. Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen QuickPay. Hos QuickPay bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos Nets/Teller. 

Jake's Apparel har ikke på noget tidspunkt adgang til at se dine kortoplysninger. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på dit køb i webshoppen.
 Når varerne er afsendt fra vores lager vil beløbet blive hævet på dit betalingskort.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Ordrebekræftelse og faktura

Ved endt bestilling modtager du en ordrebekræftelse/kvittering på e-mail. Når ordren er pakket, og den er på vej til at blive leveret, modtager du en e-mail med et track & trace-nummer, så du kan følge din pakke. Har du bestilt levering til pakkeshop vil du modtage en mail og en sms, når din pakke er klar til afhentning. 

Kontakt os med det samme, hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse, da det kan betyde at der er fejl i den indtastede e-mail. 

Levering

Vi bestræber os på at sende din pakke afsted senest dagen efter du har afgivet din bestilling*.

Levering er blevet dyrere i 2024 så vi er desværre nødt til at sætte prisen lidt højere end forrige år.

Til danske destinationer leveres pakken som regel dagen efter den er afsendt. Til destinationer i EU går der 2-7 hverdage. Bestillinger i afgivet i weekenden og på helligdage bliver afsendt følgende hverdag. Leveringen foregår med GLS og alle varer sendes fra vores eget lager.

Er den bestilte vare mod forventning ikke på lager, forbeholder vi os ret til at annullere handlen. 

* I ferieperioder kan der gå op til 7 hverdage før pakken afsendes. I så fald vil der blive gjort tydeligt opmærksom på leveringstiden i hjemmesidens topbanner. 

Forsendelsespriser

Til destinationer i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget):

  • Når du køber for over 1000 DKK koster fragten 0 DKK, hvis varen leveres til en GLS pakkeshop eller til din arbejdsplads. 76 DKK, hvis varen skal leveres hjem til dig.

  • Hvis du køber for mindre end 1000 DKK, koster det 42 DKK, hvis varen leveres til en GLS pakkeshop. Til din arbejdsplads 60 DKK, hvis varen skal leveres hjem til dig er det 76 DKK.

Til destinationer i EU:

Vi leverer til de fleste lande i EU. Leveringsprisen er afhængig af modtagerlandet og bliver beregnet når du tjekker ud. Pakken bliver leveret til enten pakkeboks eller hjemmeadresse - det er dog ikke muligt selv at vælge dette. 

Sikkerhed
Jakesapparel.dk anvender en betalingsløsning fra QuickPay. 
Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL til QuickPay. 
Det betyder, at det kun er QuickPay, der kan læse dine betalingsdata.
 

Alle betalinger er sikret med 3D secure som er en sikkerhedsprotokol, der er udviklet til at beskytte kortholdere online via yderligere sikkerhedskontrol i forbindelse med betalingstransaktioner. 

Jakesapparel.dk overholder PBS/NETS' retningslinjer for internethandel, der betyder, at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i en fysisk butik. Alle andre oplysninger i kommunikationen mellem dig og Jakesapparel.dk bliver ikke krypteret.

Reklamationsret
Jake's Apparel giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Hvis reklamationen er berettiget, dækker Jake's Apparel returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ønsker du at benytte din reklamationsret bedes du rette henvendelse til os på telefon +45 21519010 eller på mail: mail@jakesapparel.dk inden du sender pakken retur.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav eller til pakkeboks.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, skal varen med originale prismærker sendes retur til Jake's Apparel senest 30 dage efter du har modtaget varen. 

Hvis du har prøvet varen, ligesom du ville gøre i en fysisk butik, gælder ovenstående fortrydelsesret naturligvis også. Hvis varen har synlige spor af yderligere brug eller hvis de originale prismærker er fjernet, vil vi lave en konkret vurdering af, hvad varen kan sælges for til tredjemand. En evt. værdiforringelse vil blive modregnet i dit tilgodehavende. 

Returnering
Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Husk at du har ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den.

Hvis du bor i Danmark kan du vælge at anvende vores pakkelabel. Labelen er forudbetalt, men vi fratrækker 42 DKK fra det beløb, du skal have refunderet. Du kan hente en pakkelabel her: Returportal link

Hvis du undlader at modtage din vare, og den bliver sendt retur til os, fratrækker vi returomkostningerne fra det beløb, du skal have retur. For varer fra Danmark er beløbet 42 DKK. For udenlandske forsendelser er det den gældende pris fra GLS. 

Hvis du ikke ønsker at anvende vores pakkelabel eller hvis du bor i udlandet, skal du sende varen retur til:

Jake's Apparel
Kjeld Tolstups Gade 104
Aarhus  C - 8000
Danmark
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav eller til pakkeboks!
 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til den er kommet tilbage til os. Så vi anbefaler, at du sender pakken som pakkepost og får en kvittering for indlevering af returpakken. 

Når vi har modtaget din vare, tilbagebetaler vi beløbet for varen samt de oprindelige forsendelsesomkostninger. Bemærk at vi kun refunderer et beløb, der svarer til den billigste forsendelsesform. Pengene bliver overført til det kort, der blev brugt til at foretage købet. Hvis det ønskes kan pengene også overføres til et gavekort. Vi overfører som regel pengene samme dag, vi modtager returpakken. Dog kan der i ferieperioder gå lidt længere tid.

Persondata

Når du laver en bestilling på Jakesapparel.dk har vi behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for at bestillingen kan leveres til dig og for løbende at kunne give dig en status på din bestilling. Alle oplysninger, som Jakesapparel.dk registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven. Oplysningerne bliver ikke solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. I henhold til Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. 

Jakesapparel.dk er hostet på amerikanske servere. Ifølge ny EU-lovgivning skal vi derfor gøre opmærksom på, at dine adresseoplysninger sendes til USA, når du handler på Jakesapparel.dk

Fejlskrift og udsolgte varer

Der tages forbehold for slåfejl, prisstigninger og udsolgte varer. 

Klager

Hvis du oplever problemer med i forbindelse med køb på Jakesapparel.dk og vi ikke kan nå til enighed om en løsning, er det fra d. 9. januar 2016 blevet muligt at benytte et nyt website til online tvistbilæggelse, hvis du er bosat i EU. Find websitet her: online tvistbillægelse 


Selskabsoplysninger
Jake's Apparel Store APS
CVR: 42201502