Åbningstider i Aarhus showroom/Shop

Normale åbningstider ca 8.30-17.00 

 (Men ikke 100% faste tider da vi kan være ude at lave billeder eller film til shoppen - eller også kører vi motorcykel, surfer eller mountainbiker) 

Vi er der 100% på hverdage fra kl 12-14)

Kun udvalgte weekender er showroomet åbent - se nyhedsbrevet og insta/facebook.

Vi har fået Aarhus’ bedste placering (hvis du spørg mig) I det nye kvarter "Aarhus K” Ved siden af Godsbanen og i et kreativt miljø mellem de bedste caféer og vin-/tapas-beværtninger. Der er ingen tvivl om at det bliver en ny bydel med liv. Showroom-konceptet er blevet meget bedre end jeg kunne drømme om.  Der er ingen tvivl om at showroom-princippet passer perfekt til Jake’s Apparel idéen - det vil være et sted alle er velkommen når vi er der (og det er vi meget) Men der skal også være plads til at lave film-/foto-shoots, inspirationsrejser og alt hvad der høre sig til. 

Vi vil typisk være der fra kl 9 til 17 til hverdag - men vil man ind lørdag eller aften skal man lige skrive i forvejen - så lave vi en aftale. På den måde er vi meget flexible.   

Der vil altid være mulighed for at parkerer lige foran vinduet og er du på to hjul kan man jo parkerer ved vinduet 

  Showroomet bliver jo delt med, den altid smukke og dejlige "Bird" fra Dress The Bird (min kone)  Hun har haft sin webshop i 6 år og er også vintage-inspireret. Så tag din date med hvis der skal prøves kjoler.. Spejlet er stort nok til to.