Den første café racer jeg byggede #1

I 2009 købte jeg en Yamaha xs 650 fra 81. Den var i ret god stand så det var et nemt ombygningsprojekt jeg startede.

Her er historien.

 

Når man vil sidde med clipons i ægte caferacer stil så får man hurtigt knæ i maven da fodhvilerne typisk er sat efter et højt styr. Men man køber bare et tilbage-rykker-sæt. Det jeg fandt var utrolig god kvalitet og var meget nemt at installere. Spørg mig bare hvis I har problemer med det.

Kickstarteren skulle varmes op og bøjes uden om den nye fodhviler. Det kostede en skruetvinge men det var det hele værd.

Sådan så den ud da jeg fandt den på dba

Man kan nemt male sin egen tank. Spray bare i min 19 graders varme. og så bare gi den gas.

De fleste dele er købt ved amerikanske webshops.

Mht blinklys så er denne motorcykel så gammel at lovgivningen tillader at man nøjes uden og rækker armen ud før sving.

 

Det er ganske nemt at spartle hullerne ud fra det org yamaha logo.