Danmark har fået et nyt motorcykelbrand - Ill MOTO

Jeg har altid været 100% klar på alt med knopdæk og vildskab. Og da jeg så at Michel Riis, der også er designeren bag elektriske Switch Motorcycles, var på vej med en enduro- og cross-motorcykel på el, var jeg sikker på at jeg skulle være med på siden med mit kamera. 

De er stadig i udvikling med færdiggørelsen og første maskine er til cross-segmentet. Men en enduro-maskine med plader på er på vej. Power som en 400 kubik.

Den store forskeld på denne og de andre på markedet, er at de har designet batteriet så det kan skiftes ud på kort tid. Så har man to batterier man kan cirkulere imellem. Og alt sammen til en estimeret super god pris. "Langt" under 100K som de siger. Et batteri kan vel køre en time eller lidt mere alt efter hvor hårdt man presser den. Men med et extra batteri kan man cirkulere en hel dag. 

Her er filmen vi lavede fra første test i Aarhus.